luisterboek inspreker 4

Je eerste, échte luisterboek inspreken

Met Luisterboek Launch lanceer je jouw carrière als inspreker van luisterboeken. Samen met ons ga je stap voor stap van inspreken tot de publicatie bij Bol, Spotify en Storytel.

Ontdek hoe het werkt

Je weet inmiddels dat je professioneel luisterboeken wilt inspreken. Maar de kans om te laten horen wat je kan, heb je nog niet gekregen. Tot vandaag ...

Lanceer jouw carrière als inspreker van luisterboeken met Luisterboek Launch

Het is knap lastig om een kans te krijgen als voorlezer van luisterboeken. Je kent niemand in de luisterboekwereld. En niemand kent jou. Je talent blijft verborgen. En je weet niet zo goed wat je volgende stap is. 

Wij helpen jou in 't zadel met Luisterboek Launch, ons High Level programma.

Na Luisterboek Launch heb je gegarandeerd jouw eerste luisterboek ingesproken en gepubliceerd bij o.a. Storytel, Bol en Spotify. Het is jouw portfolio waarmee je je carrière als professionele inspreker kunt starten.

High Level Coaching

1-op-1 coaching van topexpert Koen van Huijgevoort.

Creëer jouw portfolio

Spreek je eerste luisterboek in. Gepubliceerd bij o.a. Storytel.

Netwerk bij studio

Neem je luisterboek op bij topstudio Audiobook Factory.

koen

Samenwerken met topexpert

Tijdens Luisterboek Launch werk je 1 op 1 samen met Koen van Huijgevoort. Hij is de oprichter van studio Audiobook Factory en uitgeverij Bookora. Met ruim 1.500 geproduceerde luisterboeken is Koen een erkende topexpert met een bewezen track record.

In 3 stappen naar je eerste luisterboek

STAP 1
Basistraining

Leer de basis van het inspreken van luisterboeken.

STAP 2
Coaching en inspreken

Koen coacht je en is helpt tijdens je eerste studiosessie.

Stap 3
Publicatie luisterboek

Je eerste luisterboek voor iedereen te horen bij Storytel!

Luisterboek Launch op een rij

Jouw eerste luisterboek ingesproken én gepubliceerd

Na afronding van Luisterboek Launch heb je gegarandeerd jouw eerste luisterboek ingesproken. En is je luisterboek gepubliceerd bij o.a. Storytel. Je luisterboek fungeert als jouw portfolio waarmee je je carrière als professionele inspreker kunt starten.

Jijzelf en je vrienden zullen versteld staan

We willen snel resultaat voor je. Daarom houden we het programma op 12 weken.

In week 1 tot en met 8 krijg je 4 keer privé 1 op 1 coaching van Koen (locatie is Zeist, tijden in overleg) op basis van het boek wat je in de studio gaat voorlezen.

In week 9 tot en met 12 spreek je jouw boek in bij studio Audiobook Factory te Utrecht.

Na het voorlezen wordt je luisterboek professioneel geproduceerd.

Na productie wordt je luisterboek gepubliceerd bij onder andere Storytel. Niet alleen je vrienden en familie zullen versteld staan van het professionele resultaat, maar jijzelf ook. You did it!

De weken op een rij

Week 1: Thuis het boek lezen/voorbereiden

Week 2: Coachingssessie 1 o.b.v. het boek

Week 3: Thuis het boek lezen/voorbereiden

Week 4: Coachingssessie 2 o.b.v. het boek

Week 5: Thuis het boek lezen/voorbereiden

Week 6: Coachingssessie 3 o.b.v. het boek

Week 7: Thuis het boek lezen/voorbereiden

Week 8: Coachingssessie 4 o.b.v. het boek

Week 9: Boek voorlezen in de studio, coaching van koen tijdens je eerste studiosessie

Week 10: Boek voorlezen in de studio

Week 11: Retakes in de studio (leesfouten opnieuw voorlezen)

Week 12: Publicatie!

Welk boek lees je voor?

Je spreekt een fictie of non-fictie boek in. Welk boek je voorleest bepaal je samen met Koen, en is afhankelijk van jouw stemgeluid (welk boek past bij je stem) en de beschikbaarheid van boeken.

Samen-gedaan-programma

Luisterboek Launch is een samen-gedaan-programma. Tijdens het programma helpt Koen jou met High Level 1 op 1  coaching en carrière-advies (hoe, wat, waar en wie?).

Wat we van jou vragen is dat je vol passie en motivatie aan de slag gaat, zodat we samen tot een geweldig resultaat komen.

Inspreken en netwerken bij professionele luisterboekstudio

Je neemt jouw luisterboek op bij Audiobook Factory, een van de grootste luisterboekstudio's van Nederland. Hier kan je volop netwerken met het studioteam en andere professionals die je daar ontmoet.

Succesverhalen van deelnemers

sanne inspreker luisterboeken

Sanne van Houwelingen

Luisterboek Launch heeft me veel geleerd. Koen neemt de tijd om je persoonlijk advies te geven. Hij ziet snel waar je kracht ligt, maar ook waar je nog in kunt groeien. De persoonlijke begeleiding, ook bij de eerste studiosessie, zorgt ervoor dat je zelfverzekerd begint aan het inspreken. Dit programma geeft je echt een kickstart, met als resultaat je eerste ingesproken luisterboek en gepubliceerd bij Storytel en Kobo!
monique-stemacteur

Monique Hoedemaker

Luisterboek Launch is een fijne manier om onder begeleiding van de ervaren en gedreven Koen je eerste stappen richting een carrière als voorlezer te zetten. Hij weet precies wat er nodig is om een verhaal goed neer te zetten en neemt alle tijd om dit aan je over te brengen. Dat hij ook meegaat en je coacht tijdens je eerste opnamesessie in de studio, maakt het allemaal wat minder 'eng'. En hoe leuk is het om je eigen naam tegen te komen op Storytel!

Zet vandaag de stap naar jouw eerste luisterboek

€ 2.995,- incl. btw